Dobrotvorna žurka Kola devojaka u Latino caffe-u

Kolo devojaka, aktiv mlađih članica Kola srpskih sestara, ponovo se zalaže za naše najugroženije i najmlađe sugrađane. Kao i pre dve godine, organizuje se je još jedna dobrotvorna žurka u cilju pomoći socijalno ugroženoj deci grad Subotice.

Humanitarna akcija organizovana pre 2 godine bila izuzetno uspešna: ljudi dobrog srca su se odazvali našem pozivu i doprineli tome da nečije ne tako srećno detinjstvo učini lepšim i kvalitetnijim.

Nadahnuti saosećanjem naših sugrađana koji žele da pomognu našem radu i cilju, uz nadu da će ovaj tip dobrotvornog događaja postati tradicija među našim aktivnostima, ponovo smo ogranizovali ovakvu žurku na koju Vas od srca pozivamo, rekla je u razgovoru za naš sajt Miljana Atić, ispred Kola devojaka.

Ulaznica za žurku će opet biti školski pribor – gosti koji dođu i koji žele da pomognu, treba da donesu neki školski pribor po sopstvenom izboru i prema svojim mogućnostima, koji će predstavljati simboličnu ulaznicu.

Čak najmanji nesebičan čin može napraviti najveću promenu i doprineti sreći i napretku ove skromne dece. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u Lattino caffe-u u četvrtak 07. februara, od 20 časova, da ćete se lepo provesti i da ćete se sećati da ste pomogli, nekome učinili i promenili svet.


Osmrtnicama ba