Kolo srpskih sestara ozelenjava vrtić Mandarina

U saradnji sa Goranskim rasadnikom, članice Kola srpskih sestara donirale su sadnice vrtiću „Mandarina“. U skladu sa željama i potrebama dece vrtića „Mandarina“, zaposleni u Goranskom rasadniku zasadili su sadnice u prostranom dvorištu vrtića. Sadnice javora, jasena, zlatnog čempresa i tuje oplemeniće i učiniti lepšim prostor namenjen za dečiju igru. Ovaj vrtić pohađa oko 200 dece do predškolskog uzrasta.

Jedna od najvažnij aktivnosti članica Kola srpskih sestara odnosi se upravo na pomoć deci. Ovog puta, uz pomoć Goranskog rasadnika uspeli su da oplemene prostor, ali i da ukažu deci na značaj očuvanja prirode.

Članice Kola srpskih sestara, posetile su i OISŠ „Žarko Zrenjanin“, koja je već godinama u njihovom fokusu materijalne pažnje. Zahvaljujući humanitarnim aktivnostima, ličnim prilozima i donatorima, članice Kola su donirale aspirator za kuhinju.

Donacija u vidu aspiratora će omogućiti i pripremu toplih obroka za đake, koji pohađaju dnevni boravak. OISŠ „Žarko Zrenjanin“ pohađa oko 200 dece.

 

 


Osmrtnicama ba